Ce e bottarga. Bottarga sunt icre, de obicei de chefal sau ton, prezervate prin presare, sărare și uscare la soare sau prin afumare. Botarga, caviarul sard..
Minestrone/Supă de legume italiană e o supă de legume italiana densă, hrănitoare, plină de savoare neașteptată. Faptul se datorează gătirii lente la foc mic și..
Spaghete alla Puttanesca. Rețeta de spaghete alla Puttanesca este una simplă și în principiu ieftină, dar e atât de iubită încât e prezentă pe meniul..
Aripioare condimentate și cartofi zdrobiți la cuptor
De ce aripioare condimentate și cartofi zdrobiți la cuptor? Toți iubim aripioarele de pui și sunt foarte multe moduri de preparare și condimentare. Pot fi..
Pasta ncasciata. Pasta incaciata sau incasciata e o rețetă tipică siciliană care se finalizează în cuptor. În plus, vă va ajuta să ”scăpați” într-un mod..
Înainte de rețeta de tiramisu cu fructe, câteva cuvinte. Tiramisu înseamnă de fapt în italiană ”Trage-mă sus”, adică ”Ridică-mă”, de unde și accentul logic pe..
Agnello in umido/Tocană de miel cu mini-bulzuri. Această tocană de miel cu măsline și capere este o alternativă la clasica friptură pe care noi, românii..
Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.