Restaurante cu stele Michelin în Italia. Omulețul Michelin sărbătorește anul acesta 123 de ani de existență. Italia își reconfirmă cele 11 restaurante cu 3 stele..
Cine a fost Sfântul Valentin. Inimioare, ciocolată, îngerași și trandafiri. Fete cochete și băieți trași la patru ace, cocktailuri nou inventate, meniuri speciale, muzică, așteptări..
Zeppole alla ricotta/Gogoșele cu urdă se fac conform tradiției în perioada Carnavalului de la Veneția. Sunt fragede, ușoare, aromate, parfumate cu lămâie sau portocală. Se..
Carnavalul de la Veneția. Care sunt preparatele tradiționale. Multe le găsim și în bucătăria românească. Toți știm despre Veneția că e plină de canale, de..
Bombardino rețeta originală și povestea băuturii care încălzește iarna. O bombă calorică și alcoolică, cu care te poți încălzi și la cele mai înalte cote…
Uova alla greca/Ouă umplute. Aceste ouă cu gust mediteraneean, proaspăt și cuceritor sunt o alternativă la clasicele ouă umplute cu maioneză sau cu pateu. Poți..
Supă de linte cu ghimbir. O supă cremoasă, fără carne, plină de savoare și ușor picantă-răcoritoare din cauza ghimbirului. Prieteni, am găsit supa anti-răceală pentru..
Tortellini cu mazăre și mentă. Cum gătești tortellini sau tortelloni pe care îi tot vezi pe rafturile magazinelor? Sunt extrem de multe rețete extraordinare, iar..
Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.