Skip to content
  • ACASA
  • INSPIRAȚIE ITALIANĂ
  • Contact
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Costin Bărbuț

INSPIRAȚIE ITALIANĂ

  • MÂNCĂRURI
    • Aperitiv
    • Salate
    • Paste
    • Pește
    • Carne
    • Fără carne
  • DESERT
  • INGREDIENTE ȘI TEHNICI
    • Legume
    • Brânzeturi
    • Mezeluri
    • Tehnici
  • ARTICOLE
    • Articol de opinie
    • Călătorie
    • Advertorial
  • FOTOGRAFIE CULINARĂ
Ce este semolaC
Categories
  • Articole
  • Ingrediente și tehnici
22 februarie 2022

Ce este semola

Ce este semola? Făina este celula primară a alimentației noastre. În ziua de azi suntem foarte atenți la ceea ce mâncăm. Acest lucru ne-a determinat..

Read More
Paste cu ton și lămâieP
Categories
  • Mâncăruri
  • Paste
  • Pește
18 februarie 2022

Paste cu ton și lămâie

Paste cu ton și lămâie. Am găsit rețeta aceasta pe un site italian la categoria ”Rețete de la cititori”. Inițial am ales să mi-o prezint..

Read More
Paste cu broccoliP
Categories
  • Fără carne
  • Mâncăruri
  • Paste
17 februarie 2022

Paste cu broccoli

Paste cu broccoli. Pastele cu broccoli au un gust proaspăt, puternic aromat și picant. Ele sunt doar o consecință veselă a pastelor aglio, olio și..

Read More
Restaurante cu stele Michelin în ItaliaR
Categories
  • Articole
  • Călătorie
16 februarie 2022

Restaurante cu stele Michelin în Italia

Restaurante cu stele Michelin în Italia. Omulețul Michelin sărbătorește anul acesta 123 de ani de existență. Italia își reconfirmă cele 11 restaurante cu 3 stele..

Read More
Sfântul ValentinC
Categories
  • Articole
11 februarie 2022

Cine a fost Sfântul Valentin

Cine a fost Sfântul Valentin. Inimioare, ciocolată, îngerași și trandafiri. Fete cochete și băieți trași la patru ace, cocktailuri nou inventate, meniuri speciale, muzică, așteptări..

Read More
Piept de rață cu sos de portocale roșii și piure de țelinăP
Categories
  • Carne
  • Mâncăruri
9 februarie 2022

Piept de rață cu sos de portocale roșii și piure de țelină

Piept de rață cu sos de portocale roșii și piure de țelină. O rețetă rapidă și spectaculoasă pentru un moment festiv. Ce consideri tu moment..

Read More
Zeppole alla ricotta/Gogoșele cu urdăZ
Categories
  • Desert
8 februarie 2022

Zeppole alla ricotta/Gogoșele cu urdă

Zeppole alla ricotta/Gogoșele cu urdă se fac conform tradiției în perioada Carnavalului de la Veneția. Sunt fragede, ușoare, aromate, parfumate cu lămâie sau portocală. Se..

Read More
Carnavalul de la VenetiaC
Categories
  • Articole
  • Călătorie
4 februarie 2022

Carnavalul de la Veneția

Carnavalul de la Veneția. Care sunt preparatele tradiționale. Multe le găsim și în bucătăria românească. Toți știm despre Veneția că e plină de canale, de..

Read More
Bombardino, rețeta originalăB
Categories
  • Articole
1 februarie 2022

Bombardino rețeta originală

Bombardino rețeta originală și povestea băuturii care încălzește iarna. O bombă calorică și alcoolică, cu care te poți încălzi și la cele mai înalte cote…

Read More
Uova alla greca/Ouă umpluteU
Categories
  • Aperitiv
  • Mâncăruri
31 ianuarie 2022

Uova alla greca/Ouă umplute

Uova alla greca/Ouă umplute. Aceste ouă cu gust mediteraneean, proaspăt și cuceritor sunt o alternativă la clasicele ouă umplute cu maioneză sau cu pateu. Poți..

Read More
Adevărul despre pizza cu ananasA
Categories
  • Articole
27 ianuarie 2022

Adevărul despre pizza cu ananas

Adevărul despre pizza cu ananas. Tot ceea ce credeați despre pizza cu ananas nu e adevărat. Nu e americană și chiar și unii dintre cei..

Read More
cum se manâncă spagheteleC
Categories
  • Articol de opinie
  • Articole
27 ianuarie 2022

CUM SE MĂNÂNCĂ SPAGHETELE

Cum se mănâncă spaghetele? Mâncatul pastelor cu furculița și lingura este un obicei larg răspândit în Italia și în lume, și nu doar între cei..

Read More
SUPĂ DE LINTE CU GHIMBIRS
Categories
  • Fără carne
  • Mâncăruri
26 ianuarie 2022

Supă de linte cu ghimbir

Supă de linte cu ghimbir. O supă cremoasă, fără carne, plină de savoare și ușor picantă-răcoritoare din cauza ghimbirului. Prieteni, am găsit supa anti-răceală pentru..

Read More
Trippa alla RomanaT
Categories
  • Carne
  • Mâncăruri
19 ianuarie 2022

Trippa alla romana

Trippa alla romana este una dintre mâncărurile emblemă din Lazio. O mâncare de suflet, savuroasă, cu un gust departe de ceea ce îți imaginezi ca..

Read More
Tortellini cu mazăre și mentăT
Categories
  • Fără carne
  • Mâncăruri
  • Paste
17 ianuarie 2022

Tortellini cu mazăre și mentă

Tortellini cu mazăre și mentă. Cum gătești tortellini sau tortelloni pe care îi tot vezi pe rafturile magazinelor? Sunt extrem de multe rețete extraordinare, iar..

Read More

Posts navigation

  • « Previous
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 10
  • Next »

Follow

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

By Category:

Back to Top
  • ACASĂ
  • Inspirația Italiană
  • REȚETE
  • Contact
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
© 2025 Costin Bărbuț. Made with love by Pixelgrade.

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Menu